Over ons

Claeys Depannagedienst wordt al jarenlang uitgebaat door Jacques Claeys. Het succesverhaal begon in 1984 toen Jacques zijn eigen zaak begon als onafhankelijk verdeler van het merk Lada, dat toen erg populair was. In 2019 vieren we dus ons 35-jarig bestaan. Vanwege het aanhoudende succes en om een groter cliënteel aan te trekken, werd hij in 1989 officieel Hyundai-dealer. Claeys werd een begrip in de regio, met klanten uit het hele land. Door de snelle groei werd in 1995 ook de bureelruimte uitgebreid en in 1998 een toonzaal bijgebouwd

Neem contact op

Over Garage Claeys

Onze acht takelwagens staan dag en nacht voor u klaar. Staat u met pech langs de weg? Geef ons een seintje, we komen zo snel mogelijk. Uw wagentype speelt geen rol – wij helpen iedereen! Maar wij zijn niet alleen gespecialiseerd in auto’s: ook motoren halen wij graag op.

Garage Claeys is nog steeds een garage waarbij u ook terecht kunt voor reparaties en onderhoud van alle wagenmerken, ook voor het herstellen van schade aan uw auto. Het merk Hyundai is nog steeds ons specialisme, deze kunnen wij u zowel nieuw als gebruikt verkopen. Maar ook voor het onderhoud aan uw Hyundai kunt u nog steeds bij ons terecht.

Al ruim 10 jaar zijn wij ook officieel verdeler van Ligier Microcar. Een auto – of concreter ‘brommobiel’ – zonder autorijbewijs. Zuinig, compact, en heel comfortabel ingericht. Kortom, de ideale rijpartner voor aan de Belgische (oost)kust, in de stad of op het platteland. De ‘brommobiel’ van Garage Claeys is bekend in  Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Wij kunnen u de nieuwe Ligier en Microcars uit voorraad leveren, maar ook voor een gebruikte brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres.

De brommobiel van Ligier

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Garage Claeys in Lichtervelde kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Claeys dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all- risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Garage Claeys een verstandige keuze.

Voor jongeren en senioren

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Garage Claeys. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Garage Claeys

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Kortemarktstraat 133 in Lichtervelde. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.